Verhit sex stevige neukpartij

.

Hij geleide met een hand zijn steigerende harde pik tussen haar billen door, tot hij zijn purperkleurige eikel voor haar schede had gebracht. Voorzichtig bracht hij zijn lid bij haar naar binnen.

Heel diep in penetreerde hij haar lichaam. Bijna smartelijk weerklok een kreet van intens genot uit haar keel, zoals alleen maar een vrouw dit kan laten horen en beleven..

Toen greep hij haar bij de heupen, tilde haar iets omhoog en begon onophoudelijk in haar kut te stoten. Het gekreun en gehijg is niet van de lucht. Alle passie van 28 jaar verlangen en begeerte naar zijn buurvrouw kwam in hem los. Als een vorm van belijdenis verklaarde hij haar zijn hartstocht: Ik geniet van je, meid.

Hij wist nu al, dat dit een enorm orgasme zou gaan worden. Hij voelde, dat Janet ijverig begon mee te neuken met zijn ritme. Toen was het voor Janet zover: Ze snikte het uit van genot. Jim's pik en buik waren nat van haar kutvocht. Hun geile geuren, de prikkels hun lijven. Het werd een draaikolk van genot voor beiden. Jim kromde zich over haar heen, vatte de borsten van Janet in zijn handen en stootte nog enkele keren zijn pik in de strak klemmende kut van zijn neukpartner.

Toen kwam zijn ontlading en hij verkrampte helemaal terwijl zijn adem bijna sissend tussen zijn verkrampte kaken ontsnapte: Even bleef hij nog op haar liggen. Daarna gingen aan naast elkaar op de bank zitten op enige minuten bij hun positieven te komen. Het poedertje werkte nog steeds prima, mocht Jim tot zijn vreugde vaststellen. Het verlangen om te Janet opnieuw te neuken keerde met rasse schreden bij hem terug.

Maar ook Janet was nog ten prooi aan het Aziatische wondermiddeltje. Terwijl hij zijn pik vasthield, was Janet zich alweer aan het vingeren in haar kutspleet. Jim duwde haar met zachte drang op haar rug en knielde tussen haar dijden, die zij alweer gewillig en hunkerend van elkaar deed. Met zijn mond nam hij bezit van haar gezwollen klit. Zijn penis spande zich nu opnieuw op volledige "oorlogssterkte" Hij slurpte en zoog in haar natte spleet en haar bekken schokte omhoog tegen zijn gulzige mond.

Janet liet zijn pik los en vatte zijn hoofd en drukte dit vaster tegen haar kut en riep: Ze viel achterover in de kussens. Jim klom over haar heen en vroeg: Neuk je maar heerlijk klaar tussen mijn borsten ," zei ze ruimhartig.

Jim legde voorzichtig zijn kloppende neuklat in tussen Janet's enorme tieten. Zij drukte het warme vlees tegen elkaar zodat zijn pik helemaal verzwolgen was door haar tieten vlees. Nou, haar aansporingen had hij niet nodig. Hij begon direct te stoten en te schuiven in het tieten vlees. Ach, het duurde hem nog geen tien seconden of het leek of zijn ballen ontploften; het sperma spoot tussen de borsten van Janet vandaag en kwam in haar hals en op haar schouders terecht.

Opnieuw moesten ze weer bijkomen van inspanning en erotische emoties. Ze gingen vermoeid naar boven en wasten zich in de doucheruimte. Na nog een kopje koffie te hebben genomen, kusten ze elkaar ten afscheid en Jim liep met knikkende knieën terug naar huis. Daar maakte hij eerst een cocktail van geklutste eieren met wat cognac, rijkelijk aangevuld met slagroom. Een oud middel uit zijn diensttijd om zijn leeg geneukte zaadklieren weer op peil te brengen. Voldaan ging hij op de bank liggen en overdacht het gebeurde van die ochtend.

Even later zakte hij weg in een rustige diepe slaap. De deurbel ging doordringend. Hij keek op zijn horloge; zo..!

Hij voelde zich lekker en stond op en liep naar de voordeur en opende deze. Wat brengt jullie hier? Kom er in meiden", verwelkomde Jim zijn collega's hartelijk.

Ze liepen voor hem uit de huiskamer in en terloops gleed zijn blik langs de ronde bilpartijen van de twee Vrouwen. Ze zijn allebei tegen de veertig jaar oud en mogen best gezien worden. De beide meiden kwetteren er lustig op los. Met opkomende wellust keek Jim Annet in het kruis, door het korte rokje dat zij droeg. Beide meiden waren met een dienstauto op werkbezoek geweest en aan gezien het nog vroeg was besloten Jim maar eens te verassen.

Hij vroeg hun of ze wat wilde drinken. Lisette een wit wijntje en Annet een colaatje, want zij moest immers nog sturen. In de keuken pakte Jim de gewenste dranken. Hij liep terug naar de kamer en pakte onopvallende het doosje met potentiepoeders en vroeg of ze nog een klontje ijs in hun drank wilden?

Dat wilden de dames wel. Bijna jubelend liep Jim naar de keuken. Dit beloofde misschien weer wat. Met haastige trillende vingers schudde hij de poeders in de glazen, zichzelf niet vergetend, natuurlijk Hij zette even later de glazen op tafel en gretig dronken de meiden een paarslokjes. Hier was ik even aan toe zeg," zuchtte Annet. Lisette beaamde haar uitspraak. Ze wisselden onder elkaar wat wetenswaardigheden uit over hun werk en namen de laatste roddeltjes door.

Jim bleef opmerkzaak en zag in de ogen van de twee een beetje dromerige uitdrukking verschijnen en veelvuldig gingen hun handen door hun haar heen, De tepels in de blouses begonnen zich ook wat duidelijker af te tekenen. Bij Jim zelf begon zich het proces ook weer in gang te zetten. Kloppend voelde hij de bloedvaten in zijn penis vullen en een erectie begon zich aan te dienen.

Hij stond op, keek op zijn horloge en verontschuldigde zich even met een smoes dat hij rond deze tijd even moest bellen met iemand, wat geen uitstel gedoogde. De meiden vonden het oké en Jim liep de trap op naar boven. Hij wachtte ruim vijf minuten en sloop zacht de trap weer af naar beneden.

Zijn vermoeden werd boven verwachting bevestigd..! De beide dames zaten dicht tegen elkaar op de bank en Lisette zat met haar hand in Annet "s blouse en ze kusten elkaar net gulzig. De kleur van hun gezicht was opgewonden rood. Ze fluisterden tegen elkaar. Ik voel mijn slipje gewoon vochtig worden. Ik ben niet eens lesbisch, maar zou je nu best willen betasten Lisette was over Annet 's schoot heen gebogen en trok diens rokje omhoog.

Ze gaf een kusje op Annet 's slip, ter hoogte van de venusheuvel. Zo komt Jim terug. Wat kan mij dat schelen. Ik ben gewoon geil. Jim maakte wat geluid in de gang en stapte de kamer binnen. Beide vrouwen schikten hun kleren vlug en hadden hoogrode blozende hoofden en voelden zich duidelijk betrapt door hem.

Hij zweeg en keek hen aan. Jim nam het voortouw en zei met een grijns op zijn gezicht: Hij besefde dat hij vrij spel kreeg van de dames dus ritste Jim zijn broek los en kleedde zich rustig voor beiden uit uit tot hij in zijn slip stond. Machtig torende de paal in zijn slip naar voren, hetgeen een indrukwekkend en potsierlijk gezicht moet zijn geweest.

De beide meiden lachten echter niet, maar keken stilletjes met dromerige ogen naar Jim's slip en de stijve daarin.

Ze blikten elkaar even aan en knikten toen. De knoopjes van de blouses werden losgemaakt. Jim stroopte langzaam zijn slip over zijn billen omlaag. De meiden gaven een klein applausje toen zijn lid, uit de slip vrijgekomen, omhoog veerde. Hij boog even en zuchtte voldaan: Maar nu wil ik wel eens jullie lekkere tieten , billen en vooral die sappige kutjes van jullie zien!

Schiet op, kleedt je maar uit. Na jaren van stil verlangen en fantasieën zag hij even later de blonde Lisette naakt op de bank zitten. Annet nam even later plaats naast haar collega. De drie bekeken elkaars lichaam en waren enorm verhit. Lisette knikte en haar hand gleed omlaag tussen haar dijen.

Even later klonk door de huiskamer het natte geluid van twee klitjes die gevingerd werden en een voorhuid die soppend over een harde eikel heen en weer getrokken werd. Want ook Jim begon zich heerlijk op hen af te trekken. Ze waren alledrie in opperste staat van geilheid gebracht die het oosterse middeltje. In de kamer hing de heerlijk geile geur van hun kutten en pik. Jim ging nu vlak voor de beide vrouwen staan en hitste: Gnnn ja, toe maar geil je kutje maar op Lisette piepte met hoge stem: Jim keek er naar en werd er gek van.

Hij richtte zijn purperpaars aangelopen pik op de vrouwen. Jim zag sterren voor zijn ogen en in een machtige stuwing vanuit zijn scrotum spatte de eerste straal sperma uit zijn lul op Annet 's schaamhaar en dijen.

Hij draaide zich net op tijd naar links om zijn 2e spermaschot op Lisette 's buik terecht te laten komen.

Lisette was nog net niet aan haar orgasme gekomen, maar daar zorgde Annet nu wel voor. Met wat van Jim's sperma aan haar vingertoppen, wreef ze met korte beweginkjes door Lisette "s kutspleet heen en weer.

Dit was voldoende om hun blonde collega sidderend tot haar climax te brengen. Bijna epileptisch schokte het vrouwenlichaam onder het haar overweldigende orgasme en kreunde onbelemmerd haar genotsbeleving uit.. Voldaan lagen de drie even later na te hijgen op het bankstel. De keukenrol ging van hand tot hand om het geplengde sperma en kutvocht af te vegen.

Jim bekeek de vormen van de vrouwen, maar nu op zijn gemak. De normale mooie ronde borsten van Lisette. Dezelfde maat had Annet ook, maar toch weer net iets anders van vorm. Hij zag en voelde inmiddels hoe zijn pik zich alweer langzaam op aan het richten was, hetgeen de beide meiden ook niet was ontgaan.

Ja, die meiden moesten eens weten, hoe dat kwam. Jim zag dat hun tepels al weer stijf aan het worden waren. Hij knikte en ging op zijn rug liggen en duwde met zijn duim zijn stijve wat terug, zodat deze als een mast, horizontaal, op zijn buik stond. Ze zag hoe Lisette over Jim heen hurkte en zich langzaam over zijn stijve neuklat heen liet zakken. Lisette voelde hoe diep zijn pik haar lichaam binnendrong.

Wat heerlijk," kreunde zij zachtjes. Met haar kutspieren kneep zij een paar keer haar schede klemmend om zijn pik.

Dit maakte hem weer helemaal gereed voor een ferme neukpartij. Jim keek naar Annet , die er nog steeds afwach-tend op haar knietjes bij zat. Ja, ga maar met je gezicht naar Lisette zitten. Hij rook haar intieme geur, wat zijn zintuigen nog meer prikkelden tot geilheid. Langs de buik van Annet keek hij omhoog tegen haar tieten , die zachtjes schommelden bij iedere beweging die zij maakte.

Lisette kreunde heel eventjes maar begon daarop gelijk Jim te berijden met korte wipjes. Haar tieten deinden zachtjes mee in het ritme waarmee zij zich neukte op zijn penis. Jim legde zijn handen rond de heupen van Annet en duwde zijn tong in haar natte gleuf. Bevallig bewoog ze haar stevige ronde billen over zijn gezicht.

Spoedig vond Jim's tong haar gevoelige klit in haar neukspleet. Voor zijn ogen trilden de schaamlippen van Annet bij iedere aanraking van haar gevoeligste plekje. Vol zette hij zijn mond op haar kut en haalde zijn tong door haar zilte gleuf. De beide vrouwen keken elkaar in de ogen en begonnen elkaars borsten te strelen. Op zijn beurt pakte Jim nu Lisette bij haar heupen en begon intensiever zijn penis in haar te stoten.

Het inenuit bewegen van zijn pik in haar schede begon natte sopgeluiden te produceren. Haar lichaamssappen dropen langs zijn geile harde stam, via zijn ballen tot op zijn buik. Het was niet veel anders bij Annet. Zijn kin en hals waren al ruimschoots nat van haar geil.

De vrouwen omhelsden elkaar nu en gaven elkaar een lange tongzoen. Als een in elkaar gevloeide driehoek bewogen alle drie hun lichamen golvend in het neukspel. Jim zoende de binnenzijden van Annet 's dijen. Ik denk dat ik nu ook wel even Jim's lekkere pik in mijn kutje wil voelen. Machtig en imponerend stond Jim's fallus als een trofee omhoog gericht.

Lisette ging nu op tafel liggen en spreidde haar mooie benen wijd van elkaar. Jim schoof een poef tegen de tafel en Annet begreep direct zijn bedoeling. Zij ging op haar knieën op de poef en drukte haar mond in het kruis van Lisette , waar ze met haar tong direct haar liefdespel begon. Jim er verrukt naar, maar richtte toen zijn aandacht op de mooie billen van de geknielde Annet , waar de volle mooie kut van haar, met getuite schaamlipjes, naar achteren stond gericht. Een golf van begeerte ging door hem heen.

Hij wilde haar nu nemen, en zich in haar leeg neuken! Hij naderde Annet van achteren en vatten haar heupen vast, drukte zijn natte geile eikel tegen haar schaamlippen. Het eindspel ging beginnen. Annet 's lichaam voelde heerlijk aan. Een zalige kut om te neuken! Jim stootte en beukte zijn zinderende pik diep in haar.

Nu weet ik dat ik zonder erg vanuit m’n heupen buk om iets te pakken wat natuurlijk een goed uitzicht geeft op m’n blote billen meestal draag ik geen ondergoed vanwege m’n iets te grote schaamlippen. Ik draaide me met m’n rug naar m’n gluurder toe en bukte alsof ik het mos tussen m’n tegels wilde weghalen en voelde hoe ik hiervan zelf hartstikke geil werd.

Ik kon het niet laten en liet m’n hand tussen m’n schaamlippen naar binnen glijden en vingerde mezelf. Ik keek tersluiks om en zag hoe de buurman het moeilijk had met het uitzicht. Inmiddels was ik zo geil geworden dat ik behoefte had aan een heerlijke neukpartij en met wie deed me eigenlijk niet veel, Henk, mijn man, was er niet dus dan maar een andere kerel. Ik keek weer om en knikte met een beweging naar de poort om binnen te komen het liefst diep in me hij liep inderdaad naar de poort die ik opende voor hem en zo m’n hete kut.

Hij keek me bewonderend aan en zei, buurvrouw, wat een opwindende vrouw ben je. Ik, dank je, wil je meer van me weten want ik had een partij zin in hem en hij in mij zo te zien aan zijn strak gespannen broek? Toen vroeg hij, ja, ik wil wel meer van je weten, is je man thuis, en ben je altijd in de tuin bezig en wanneer en draag je wel eens een slip? Ik antwoorde dat ik nooit een slip droeg maar een degelijke onderbroek of helemaal niets vanwege m’n uitpuilende grote schaamlippen, en nee Henk is niet thuis, en ja ik ben altijd in de tuin bezig en je mag me daarbij wel helpen voor het zware werk.

Hij vroeg, hoe groot zijn je schaamlippen dan en ik ging voor hem staan en bukte voorover zodat hij een goed uitzicht had op m’n blote billen en schaamlippen en ik bewoog m’n billen heen en weer. Hij bekeek m’n schaamlippen en kwam plotseling naar voren en zijn tong beroerde m’n natte lippen en zoog toen m’n lippen naar binnen en speelde ermee. Ik stond in vuur en vlam en zijn tong begon me te likken en te penetreren op een intense manier waarbij ik al gauw klaar kwam en beantwoorde zijn ongevraagde vraag, en zei, neem me, neuk me, doe met me wat je wil.

Mijn lichaam en glimmende kut liet hem niet onberoerd en hij greep m’n billen en begon ze intens en vol vuur te kussen terwijl zijn handen m’n benen streelden, van boven naar beneden en terug en dit maakt me geil dus ik kwam heerlijk klaar in zijn gezicht terwijl zijn tong diep tussen m’n schaamlippen heen en weer ging en m’n clitoris gevoeliger werd onder dit geweld kwam ik wederom heerlijk klaar.

Zijn vingers verdwenen in m’n hete natte kut terwijl hij voorzichtig m’n kontgaatje beroerde en deze langzaam binnenging. Ik begon te rijden op zijn vingers en voelde hoe m’n kutspieren zich spanden en ontspanden onder zijn wild roerende vingers. Je bent een wereldwijf buurvrouw!. Dat ik daar nooit eerder erg in heb gehad. Nu kom je nooit meer van me af wat zou ik jou graag eens een flinke beurt geven. Ik likte zijn glimmende eikel en liet hem in m’n mond glijden en zette m’n tanden in zijn voorhuid zodat deze heerlijk over zijn eikel heen en weer ging om met m’n tong dan zijn blote eikel te beroeren.

Ik wreef over zijn lengte en kneep in zijn zak om me vervolgens om te draaien en me langzaam naar beneden te bewegen om zijn stijve wel 19 cm in me te laten glijden en begon hem flink te berijden terwijl ik zijn knopen van zijn hemd openmaakte en met m’n nagels zijn borstharen kamde.

Onze monden vonden elkaar en we tongden tot ons vermengd speeksel ons beide over de kin droop. Mijn kreunen deed hem wat want hij begon dieper te hijgen en toen voelde ik diep in me hem tot een gigantische ontlading komen en zijn zaad beukte tegen m’n baarmoeder.

Ik liet hem nadat hij even tot rust was gekomen weer in m’n hete verlangende kut zakken en hij neukte me weer beestachtig wild waardoor ik keer op keer klaar kwam en me slap begon te voelen onder al dit geweld. M’n kut voelde alsof ik op een hete plaat had gezeten. Zijn vinger verdween weer langzaam in m’n kontgaatje en ging als een razende tekeer daarbinnen wat me opzweepte tot meer en ik liet zijn vinger en lul uit m’n hete kut glijden en hielp hem om zijn stijve langzaam in m’n kontgat te duwen.

Hij liet hem langzaam maar zeker helemaal in me glijden en ik voelde een waanzinnig gevoel dat ik nog niet kende en kwam al meteen klaar en langzaam begon hij in m’n kont te rijden wat een intens genot teweeg bracht in m’n lichaam. Wauw, wauw, wauw wat is dat waanzinnig lekker en al gauw voelde ik zijn eikel diep in m’n darm zwellen en ook nu met geweld zijn sperma met dikke stralen diep in me spuiten terwijl ikzelf ook klaar kwam omdat zijn vingers m’n clitoris en schaamlippen stevig onder handen nam.

Hij kwam omhoog met mij nog steeds vast aan hem en draaide me om en voorover over de tafel en neukte me zo nog heerlijk diep in m’n kont en kut om beurten.

Ik kreunde luid, neuk me, neuk me, neuk me in m’n kont en kut en spuit al je sperma in me, spuit me vol, oooh jaaa spuit me vol en terwijl ik zo kreunde kwam hij diep in m’n geile kut heerlijk tegelijkertijd met mij klaar. Ik voelde hoe m’n lichaam begon te trillen van al dat geweld en genot toen hij me omdraaide en me op m’n rug legde om zijn stijve weer diep in m’n hete kut te drukken en m’n benen legde hij op zijn schouders en ik voelde hoe hij nog dieper in me kon komen op deze manier en hij ramde maar door alsof ik een lappen pop was.

Even plotseling haalde hij zijn snikkel uit m’n flink gezwollen kut en ging door zijn knieën en begon me te beffen, wat een ongekend gevoel gaf met zulke hete gezwollen schaamlippen en clitoris en ik kwam al gauw weer klaar wat me nu toch wel al m’n krachten begon te kosten en ik had het gevoel dat ik op een wolk van genot zat. Hij kwam overeind en hield me zijn wat slap geworden lul voor en ik nam hem in de mond en begon hem flink af te likken en hij werd al vlot weer flink stijf, hij greep me in m’n nek en neukte me diep in m’n keel en toen voelde ik dat hij zijn laatste druppels nog even m’n keel inspoot wat ik doorslikte om dan zijn heerlijke paal schoon te likken.

We genoten nog even na nadat we onze kleding hadden aangetrokken. Hij zei," ik weet niet eens hoe je heet, ik heet Gerard". Hij moest lachen en zei, maar wat graag, schat, wat graag en we hebben voor de zekerheid onze telefoonnummers uitgewisseld en elkaar beloofd om Henk en zijn vrouw Gerda voorlopig niets te vertellen Onze neukpartij was echter niet onopgemerkt gebleven door de buurvrouw Annie van twee huizen verder.

Een paar dagen later kwam ik Annie tegen in de buurtsuper en na de gewone praatjes vroeg ze plotseling: Wat een vreselijk lekker lul heeft hij hè.

16 okt Een geil kontje, twee flinke borsten en stevige pootjes. .. Ik wilde zien wat ik in mijn verhitte meisjesfantasie al zo dikwijls had gezien: een. De weinige stof die Wilma om haar verhitte lichaam had lag al snel aan haar voeten . roes van zijn lul te genieten die na de vorige neukpartij bijna teder aanvoelde. Met klauwende handen masseerde hij haar stevige tieten en bewerkte hij. Zij is een mooie brunette met een slank figuurtje en stevige borsten. Wij gaan regelmatig De zon verwarmde mijn gezicht en verhitte mijn gitzwarte bloesje. . In de loop der jaren hebben Harm en ik al veel gedaan op het gebied van de sex.

UTRECHT NEUKEN MAN GEZOCHT VOOR SEX

Sex advertenties overijssel vrouw zoekt sex enschede

: Verhit sex stevige neukpartij

ESCORTBUREAU ZEELAND GANGBANG ENSCHEDE Lesbies gratis escort aangeboden
Sex site nl tieten melken Ja, voor wat, eigenlijk wisten ze dat niet eens zo precies, de eerste keer hebben we alleen met Het eindspel ging beginnen. Zonder weerwoord knoopte Janet de knoopjes van haar blouse los, intussen nog steeds met intense belangstelling naar zijn leuter kijkend, die hijzelf onderwijl met zijn vingertoppen teder aftastte. Goed gevuld met zaad! Maar na zo’n drie jaar huwelijk wilden mijn man en ik beide verhit sex stevige neukpartij eens wat anders, Na zo'n tien minuten wist hij, uit zijn eigen ondervinding, dat zij nu toch ook wel goed geil aan het worden .
TURKS MEISJE GENEUKT GRATIS SEXS 662
Verhit sex stevige neukpartij Pas toen ik al bijna de WC-ruimte voor heren in was keek ze wat omhoog. Ze trok haar broekje en haar jurk uit. Ze kreunde zacht toen ze zag hoe twee van hun hun aandacht op haar richtte en de vierde achter Brigitte ging staan. Beb laat zich lekker neuken. Janet kwam terug en gaf hem zijn cake aan.

Hal Monica  
Lana Sliva